Postępowy
Najlepsze jest lineage 2 song mix makumba wymiata
Postępowy
co do klanu to gdy to mowila to was nie bylo co do Kilkujadka w duzej czesci rozmowy tez was nie bylo ....ale wystarczy juz tego com napisal napisalem......skonczylem Howgh!
Guild Leader
hmm ja jej mogę zacisnąć... zatkam kilofem w kształcie młota..... jeżeli chcąze mnąrozmawiać będzie im to dane ... lecz ja chory to gorszy niż kobieta w apogeum okresu....
ps. David temat troche tu nie pasował - mogłes przeciez nowy załozyć - to pasuje do działu skarg przecież..
nie będe tego przenosił ,bo temat wygasł ale next time prosiłbym o trzymanie się właściwej części forum
Wierny
Harmander wie co dobre. a tobie alex szybkiego powrotu do zdrowia zycze ja i pewnie nie tylko ja.
Postępowy
Sisi, nie zapomnij że ja też jestem chory a zaraziłem się od tego karakana- Michała
Wierny
uuuu to widze ze mamy tu epidemie nom tobie tez zdrowka rzycze karakan michal?? hehehhe dobre okreslenie
Postępowy
No ja też wszystkim powrotu do zdrowia życze
ludzie odnosnie okradzionych klanowiczow, na stronie abbys juz miesiac temu pojawil sie news o tym by systematycznie zmieniac hasla do konta, wiec zmieniajcie te hasla systematycznie bo spotkac to moze kazdego
09.02.2007, 17:29 - Accounts’ Safety wrote:
Due to the increasing activity of cheaters breaking open your accounts (not through the Administration’s fault), players are well advised to change your account’s passwords immediately and do it at least once in two weeks. We don’t recommend you to choose the same password as you have already used anywhere else (e-mail, forum, etc.) and it shouldn’t be too simple. Do not share you password to anyone else, and don’t play in places where the safety of your accounts is threatened. Don’t follow dubious references. Use antivirus and firewall services. Try to use chargeable registration mail boxes. Don’t share its password to anyone else and don’t use an electronic medium to save it (you’d better write your password and mail box, for instance, on a sheet of paper and put it in your passport).
Wierny
ta wrzystko ok tylko przetlumaczenie na polski bym poprosil jesl by mozna wrazz instrukcja jak zminic haslo
Postępowy
Ja też bym prosil
http://www.fogofwar.eu/?chpass
-nazwa konta
-stare haslo
-nowe haslo
-potwierdzenie nowego
-kod z obrazka
tlumaczenie newsa w skrocie:
zmieniajce systematycznie haslo bo MOGA was okrasc
Wierny
Dziekuje bardzo
Postępowy
OOOOO..... też sobie zmienie, tylko nie wiem czy zapamiętam nowe bo byłem bardzo przyzwyczajony do starego ;(
Wierny
podaj mi nowe to ja je zapamietam i jak cos to ci przypomne
Postępowy
Niewiem czy juz ktos widzial trailer filmu 300 jak nie to zamiesczam link......to jest to co mnie kreci ja juz chyba ze 100 razy ogladalem go i nia mam dosc to cos dla mnie http://youtube.com/watch?v=uhi5x7V3WXE