Postępowy
Jeśli by ta gra była w miarę dobra to może sobie to ściągnę, nawet te 278 to jak na mój internet nie jest dużo tylko pytanie ale będę w to grał... bo ostatnio jeśli mam nową grę to pogram przez godzinę i mam już dosyć.
Guild Leader
Orgia wyprzedziłeś mnie... nie będę się rozpisywał za dużo... open source ok świetny pomysł... ale dialogi jak w Tibii... aby rozmawiać musisz pisać... mi to już wystarczy
Taikunie ostatnio mam to samo...w l2 już mam wszystko co było do zdobycia.. ( hero nie chce być.. ) czekam na te fortecę co będzie można zdobywać małym klanem....// w sumie to tak naprawdę to nie ma nic dobrego na rynku gier ostatnio.. straszna stagnacja albo tytuł który CI dobrze nie ruszy bez kompa za parę tysiaków... z nudów ściągam Legend of Heroes... takie jrpg może będzie dobre i starczy na dłużej...
"w sumie to tak naprawdę to nie ma nic dobrego na rynku gier ostatnio.. straszna stagnacja albo tytuł który CI dobrze nie ruszy bez kompa za parę tysiaków"
wlasniei dlatego kupilem sobie orange boxa z HL2 + dodatki i bede smigal na multi ^^
Last edited by Orgia (2008-02-10 23:59:34)
Guild Leader
hahaha ja ostatnio ściągnąłem sam Portal i szczerze mówiąc fajna sprawa ,krótkie ale fajne i delikatnie trzeba pomyśleć co i jak ;]
Guild Leader
ja dorwałem kamaela i wypróbowuję na jakimś małym włoskim serwerze i jestem zachwycony nowym interfejsem a kamael... cóż chyba przegięli lekko z tą postacią ,a konkretnie z jej mocami .... ;]
Postępowy
Przegięli ? Taka silna czy taka słaba ? Z tym jednym skrzydłem trochę głupio wygląda. Mogli dać im już te drugie. Swoja drogą to nawet przez przypadek mam tego Kamael to może kiedyś zobaczę jak się gra ułomnymi aniołami.
Last edited by Taikun (2008-02-13 14:22:45)
http://www.cda.pl/gry/fear.php moze postrzelamy ? darmowa gierka
Guest
Ok to ściągam
Taikunie no moim zdaniem lekko przegięli.... a to jedno skrzydło to dlatego że na 79 Kamael dostaje skilla Final Form i wtedy ma drugie skrzydło... ja Kamaela sprawdzam tu : http://www.l2heroes.it/ ( upgrade robisz z oficjalnego serwera najpierw ,potem z ich patcha )
ma być wipe za około tydzień na serwerze więc jest pusto ( są braki w nowościach Kamaela ale żeby to zmienić jest min. wipe ... ale ładnie widać co i jak z postacią można zrobić ) A to skrzydełko to ciekawa broń gdyz oo atakuje wrogów atakujących od tyłu.
ps. Jeżeli się pośpieszysz to ( bo nie wiem czy już widziałeś ) obejrzysz możliwości zamku ( w tym przypadku Rune ) na "żywo" ,gdyż razem ze znajomym i Mileą go zdobyliśmy wczoraj ;]
Guild Leader
Odp wrote:
Ok to ściągam
Taikunie no moim zdaniem lekko przegięli.... a to jedno skrzydło to dlatego że na 79 Kamael dostaje skilla Final Form i wtedy ma drugie skrzydło... ja Kamaela sprawdzam tu : http://www.l2heroes.it/ ( upgrade robisz z oficjalnego serwera najpierw ,potem z ich patcha )
ma być wipe za około tydzień na serwerze więc jest pusto ( są braki w nowościach Kamaela ale żeby to zmienić jest min. wipe ... ale ładnie widać co i jak z postacią można zrobić ) A to skrzydełko to ciekawa broń gdyz oo atakuje wrogów atakujących od tyłu.
ps. Jeżeli się pośpieszysz to ( bo nie wiem czy już widziałeś ) obejrzysz możliwości zamku ( w tym przypadku Rune ) na "żywo" ,gdyż razem ze znajomym i Mileą go zdobyliśmy wczoraj ;]
łe nie widziałem ,że nie jestem zalogowany i mi coś nie pasowało ...
Guild Leader
łe .. to kasuje potem ściągnę jeszcze raz .. bo mi się miejsce kończy... 80 gb to zdecydowanie za mało jak na mnie
edit: // a w ogóle to nie wiem co te ruskie odpierniczają... najpierw otworzyli kolejny serwer x10 ( różnica polega tylko na adanie .. w jednym jest x10 a w drugim x20 ) a teraz otworzyli x5 .... nie rozumiem ich polityki.. przecież zabijają swoje własne serwery.. zamiast na jakość idą na ilość co prędzej czy później się zemści...
Last edited by Bombalina (2008-02-15 20:25:33)
Postępowy
W czasie I i II wojny światowej też nie było ważne jak są i czy wszyscy mają broń żołnierze ruscy, tam liczyła się tylko ilość i było ich strasznie dużo. Polecam film ,, Wróg u bram ". Tam jest pokazane myślenie Rosjan.
Tu zamiast nowych serwerów dali by w końcu pełne interlude, a nie strach jest iść na moby by czegoś nie zgubić.
Co do gry to tobie Bomba wyświetlają się lvl mobów czy też nie jak u mnie i kuzyna ? Kiedyś wiedziałeś z jaki mob ma lvl, a teraz można tylko przypuszczać lub wejść na jakąś stronę lineage i tam znaleźć informację o mobie.