#631 2007-12-25 05:16:10

Orgia

Podwójny As

338717
Registered: 2007-02-19

Re: to co, jakis spam moze?

hmm podoba mi sie to archlord ^^ az sobie sciagne, a te 12h instalacji to byl update pobierany z neta, dlatego po zainstalowaniu okazalo sie ze to inna wersja

#632 2007-12-25 09:26:49

Atanael

Guild Leader

From: Shadowglen
Registered: 2007-02-17

Taikunie ciê¿ko mi stwierdziæ ale to co mówisz moze byæ prawd± gdy¿ aplikacje czêsto za naszymi plecami ³±cz± siê z netem i wykonuja ró¿ne czynno¶ci... ,u mnie ka¿de po³±czenie z internetem jest monitorowane przez firewall i to za moj± zgod± wiêc ¿adne po³±czenie nie przejdzie.. wyj±tkiem jest windows ale te¿ go okroi³em maksymalnie z aplikacji ³±cz±cych siê i po prostu mu je poblokowa³em dzia³a piêknie i ka¿dy program zainstalowany dzia³a pos³usznie... co do archlorda zobaczê zaraz jak to wygl±da

co do lineage to na x3 mam w sumie kilka kont... ale gram orkiem tylko ¿e jako¶ ta zabawa tam mnie nie krêci ju¿ tak jak kiedy¶.. natomiast na x300 zrobi³em sobie bishopa - Azareola i gra mi siê ca³kiem nie¼le... fakt ¿e nie trzeba tutaj craftowaæ ani wykonywaæ questów ( chocia¿ to drugie to jak chcesz to mo¿esz i dobrze.. ) ale nie jest tak jak na innych serwerach pvp ¿e masz buffy po 1h od npc i przez to czê¶æ postaci jest bezu¿yteczna... a tutaj i buffer jest potrzebny... i to mi siê podoba.. tylko gdyby zamiast x300 by³o x25 to by by³o idealnie bo tak to ja ju¿ mam 62 lvl a wci±¿ walczê D grade ale i tak mi siê tu podoba... i w sumie tak teraz my¶lê ¿e mog³em od pocz±tku healerem graæ.. bo to jest fajna postaæ w szczególno¶ci jak dosz³y nowe skille ps. ale dwóch rzeczy mi brakuje... kamaela i nowego systemu klanów.. bo wci±¿ nie wprowadzili... eh.. ale siê rozgada³em .. w ka¿dym razie taikunie gdzie wolisz tam mo¿emy graæ.. chocia¿ ja bym siê sk³ania³ w stronê x300 gdy¿ stworzenie tutaj potrzebnej postaci dla klanu jest banalnie proste... no to lecê na ¶niadanie jakie¶..

#633 2007-12-25 10:32:36

Taikun

Postêpowy

Registered: 2007-03-13

http://www.archlord.com.pl/
To jest strona Polska do Archlorda. Jest na niej instrukcja jak zagraæ, linki do ¶ci±gniêcia gry i gdzie siê zarejestrowaæ. Ja sam tylko widzia³em przez godzinê jak kto¶ gra, ale gra wyda³a mi siê nawet fajna. Sam nie ¶ci±gam bo to jednak ponad 3 GB i nie na moj± prêdko¶æ internetu.

#634 2007-12-25 12:46:09

Orgia

Podwójny As

338717

http://download.mmosite.com/pages.php?gameid=216 klienta ma 1,4 GB na stronce sa rowniez filmy o klasach postaci

Last edited by Orgia (2007-12-25 13:09:10)

#635 2007-12-25 20:20:15

Orgia

Podwójny As

338717

Bomba sprawdz wiadomosci

#636 2007-12-25 23:04:45

Orgia

Podwójny As

338717

#637 2007-12-26 08:25:48

Atanael

Guild Leader

Orgia mam rozumieæ ¿e to summon na pierwszym planie ,a nie odwrotnie ?

i pro¶ba - pokasuj wiadomo¶ci ze skrzynki - najlepiej wys³ane ,gdy¿ masz pe³n± i nie mogê odpisaæ

1,4 gb to nie tak ¼le nawet na Twoim ³±czu Taikunie

#638 2007-12-26 09:33:45

Taikun

Postêpowy

Czasami fajne filmiki s± z tych gier. Szkoda tylko, ¿e kilkuminutowe bo bym z chêci± obejrza³ jak±¶ pe³nometrarzówkê. Plotki po sieci kr±¿y³y, ¿e maj± kiedy¶ nakrêciæ aktorsk± wersjê Wordcrafta. Ostatnio na czasie jest aktorski film DragonBall, ale co¶ czujê, ¿e amerykanie sobie z tym nie poradz±. Zreszt± patrz±c na aktora, który ma graæ Son Goku to chyba raczej bêdzie klapa.
Co do 1,4 gb to i mo¿e nie du¿o ale i tak komputer bêdzie musia³ chodziæ z 48h.

#639 2007-12-26 11:54:58

Orgia

Podwójny As

338717

ok usunalem wiadomosci, tak to jest summon elementalisty, tyle ze nie moj bo mam dopiero 3 lvl
Bomby nie namowie bo to maniak l2 ;p Taikun sciagaj klienta flash getem to bedziesz mogl sobie kompa wylaczyc i na drugi dzien wznowic sciaganie http://www.archlordgame.com/freetoplay.php?page=3 po wpisaniu kodu z obrazka dostajesz klucz aktywacyjny i liste miejsc gdzie mozna sciagnac gre

Ja sie pokrece po archlord z jednego powodu - chodzi mi plynnie jak zegarek, grafika troche bardziej uboga od l2 ale gra ma sporo elementow z wowa, l2, i MUonline, nudna napewno nie jest

#640 2007-12-26 20:08:51

Orgia

Podwójny As

338717

#641 2007-12-28 15:57:47

Taikun

Postêpowy

No i mam w koñcu lineage interlude. Jak bêdzie mi siê nudzi³o to czasami sobie pogram.

#642 2007-12-29 14:28:15

Atanael

Guild Leader

³adny ten summon co do pe³nometrarzówki DB to bud¿et 3 czê¶ci Piratów z Karaibów by³by za ma³y... ( ok 300 mln. ) powa¿nie.. na te efekty to jeszcze nie czas... tak samo jak na efekty komputerowe jeszcze nie czas... szczerze mówi±c wolê dobre stare makiety i efekty sprzed komputerowych... po prostu razi mnie zrobienie efektów tak ¿e ewidentnie kompa widaæ... w starym dobrym Dniu Niepodleg³o¶ci to jest ³adnie zrobione.. oprócz wybuchu ostatniego talerza na ziemi..   w ka¿dym razie je¿eli to wyjdzie to bêdzie mierne.... a aktora nie widzia³em i co¶ nie chce ... chocia¿ Bruce Willis móg³by byæ ... no w koñcu amerykañski a Szklana pu³apka podobna.. gdzie g³ówny bohater tam nic nie zostaje ;]

co do 48h... to Taikunie nie wiem jak to u Ciebie z mo¿liwo¶ciami ale u mnie to praktycznie na okr±g³o chodzi... czy jestem czy nie... no ale od warunków i od usposobienia do szumu wiatraków du¿o zale¿y szczerze to przesz³o mi przez my¶l aby Ci to nawet wys³aæ poczt±...

i tak jam jest maniak l2.... i unreal tournament 99 .. ale ej.. w statki te¿ gra³em... tylko ¿e¶my siê nie spotkali.... a na tym screenie to to du¿e bia³e to mob jest ? ciekawy ;]

ps. Taikunie do³±czysz do kuzyna do klanu czy mo¿e pograsz od tak... jak na x300 to ja z Ka¶k± w takim ma³ym polskim klanie jeste¶my... no chyba ¿e Twój kuzyn ma porz±dny... jak bêdziesz daj znaæ - pm Azareol ( pierwsze co mi do g³owy przysz³o )

ps2. czy orientuje siê mo¿e kto¶ w temacie podstawek ch³odz±cych pod laptopy - chodzi mi konkretnie czy znak kto¶ bardziej wydajn± od zalmana zm-nc1000 ??

#643 2008-01-08 16:39:40

Taikun

Postêpowy

Ja od czasu do czasu zagram godzinê dziennie jak mam ochotê, a gram najczê¶ciej na 300. Gram ró¿nymi postaciami by zobaczyæ jak ich siê prowadzi. Na 3 nie gram bo tam raczej za wolno to idzie. Co do interlude to spodziewa³em siê jaki¶ wiêkszych zmian, a tak to chyba jak siê nie mylê to przyby³o kilka miejsc na mapie. Ciuchy i sprzêt jak siê gubi³o na c4 to i na interlude jest to samo. Przynajmniej to mogli zmieniæ.

#644 2008-01-08 23:21:23

Orgia

Podwójny As

338717

http://eo.91.com/ co wyroznia te gre? mnogosc opcji, (w niektorych aspektach chyba nawet wiecej niz w eve ) i przecudna grafika w stylu diablo, nie ma zadnych kantow jak to w kazdej grze 3d, pogrywam na serwerze sydney - nie ma tu _BR, _PL, i pinoyow, wiec jest spokoj wiekszosc to gracze z USA, w archlorda nie gram bo w gruncie rzeczy jest brzydki mimo ze summony sa bardzo orgyginalne ;/ zapraszam  do swiata eudemonow klient z patchem to jakies 500mb, czuje ze tu zagoszcze na dluzej

apropo podstawek

http://www.purepc.pl/node/826 to napewno rozwiaze Twoje watpliwosci ^^

ps1. Bomba jak tam trial eve ?

ps2. dlaczego forum bylo nieczynne ze 2 tygodnie ? Oo

Last edited by Orgia (2008-01-08 23:48:48)

#645 2008-01-09 08:25:42

Atanael

Guild Leader

Taikunie ja te¿ ostatnio pogrywam na x300 z uwagi na brak czasu na x3... co do interlude to na abyssie nie ma wszystkich opcji zaimplementowanych... dopiero 2-go zaimplementowali nowy system klanów i parê innych bajerów... najczê¶ciej jest tak ¿e oni swoj± poprzedni± ,dopracowan± wersjê przenosz± na nowego ,nowszego klienta i dopiero po jakim¶ czasie zaczynaj± implementowaæ nowo¶ci z niego... na takiej zasadzie mo¿na ju¿ w necie znale¼æ serwery kamaela... na których po zainstalowaniu nowego klienta chodzi wci±¿ interlude

jeszcze co do x300 to ¿e by³em w najwiêkszym polskim klanie i po jakich¶ 2h z niego wyszed³em... jako¶ zarz±dzanie przez 15-sto latka który jak siê nudzi to sobie wojnê zrobi niewiedz±c nawet kogo na ni± wyzywa... ;] dlatego oficjalnie przeszed³em do greckiej opozycji ;] ma³ej greckiej opozycji zreszt± Taikunie chêtnie bym z Tob± jeszcze pogra³ ... nie tylko z Tob± ale drugi tu najczê¶ciej obecny siê nie kwapi aby pogrywaæ co do wyboru postaci to tu s± przecie¿ subclassy a questy nie s± a¿ takie trudne.. poza wyczekiwaniem na RB ale respawn jest szybki.. no i plus ¿e nie trzeba na baiuma czekaæ ;]

co do wypadania broni to te¿ tego nie zaimplementowali ( mam nadzieje ¿e jeszcze ) gdy¿ na oficjalnych ju¿ Ci nie wypadaj± jak ¿e¶ bia³y ;]

Orgia widzia³em ten test podstawek na nim bazowa³em zapyta³em Was aby dodatkowo siê czego¶ dowiedzieæ ,w ka¿dym razie Zalman ju¿ zamówiony co do Eve to pogubi³em siê w cyberprzestrzeni... za du¿o kierunków... zdecydowanie brakowa³o mi pod³o¿a po tylu grach online z pod³o¿em taka odmiana jest ... dziwna

co do forum to mogê siê jedynie domy¶laæ kogo to sprawka co zreszt± widaæ po znikniêciu czê¶ci tematów ( chyba ¿e to tylko u mnie ) ,ja nie mia³em z tym nic wspólnego

co do Eudemons to trochê du¿o tam zamków ;] i jako¶ tak trochê siê oko przyzwyczai³o do pe³nego 3D gdzie zamek wielki a npc ma³y ,ale wygl±da nie¼le i tak

Last edited by Bombalina (2008-01-09 08:29:28)

Board footer

RSS